EDUCATIE

Sindicatele din Educație îl pun la zid pe președintele Iohannis: ”De ce TACE?”


Sindicatele din Educație îl pun la zid pe președintele Iohannis: ”De ce TACE?”

E.Ş. | 2023-05-16 16:52

În contextul anunțării grevei de avertisment și a grevei generale, sindicatele din educație îl trag la răspundere pe președintele Klaus Iohannis, profesor de fizică, pentru că nu se implică în problemele actuale ale învățământului.

”În realitate, cel care trebuia să fie alături de noi ar fi fost necesar să fie președintele țării care a lansat acest proiect necesar României, România Educată, dar care de atunci nu a mai apărut în media să susțină în mod clar, cu convingere, interesele educației.

Președintele întârzie să susțină educația și tare mi-e teamă că de proiectul România Educată se va alege praful” a declarat Anton Hadăr, Federația Națională Sindicală ALMA MATER.

”Suntem într-o mare dilemă de ce actualul președinte, profesor, tace” a declarat și Simion Hăncescu, liderul FSLI Hăncescu.

Dascălii și personalul didactic auxiliar și nedidactic au anunțat declanșarea grevei generale de săptămâna viitoare. Anunțul a fost făcut de reprezentanții celor trei mari federații sindicale din învățământ – Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, Federația Sindicatelor din Educație „SPIRU HARET” și Federația Națională Sindicală „Alma Mater”, reuniți într-o conferință de presă.

 

 

 

 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.