EDUCATIE

SUBIECTELE la Limba română pentru Bacalaureat olimpici 2023


SUBIECTELE la Limba română pentru Bacalaureat olimpici 2023

PUTEREA24 | 2023-05-18 16:02

Elevii de clasa a XII-a au susţinut astăzi, 18 mai, proba la limba română din cadrul examenului de Bacalaureat olimpici 2023.

Elevii din clasa a XII-a, participanţi la olimpiade, competiţii sportive şi artistice internaţionale, au susţinut astăzi, 18 mai, proba la limba română din cadrul sesiunii Bacalaureat olimpici 2023.

Pentru susţinerea probei la limba română din cadrul sesiunii speciale a examenului de Bacalaureat olimpici 2023, elevii de liceu au fost nevoiţi să prezinte un document de identitate la intrarea în sala de examen.

Trei ore au avut la dispoziţie viitori absolvenţi pentru rezolvarea subiectelor la limba română de la Bacalaureat olimpici 2023.

La sesiunea specială a examenului de Bacalaureat olimpici 2023 se pot înscrie absolvenții de liceu participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale sau care susțin examenul de admitere la academii militare din Statele Unite ale Americii în aceeași perioadă cu examenul național de Bacalaureat 2023.

Subiectele la Limba română pentru Bacalaureat olimpici 2023, sesiunea specială, profil real şi tehnologic

Subiect limba română profil real şi tehnologic Bacalaureat olimpici 2023 -

Barem de corectare limba română profil real şi tehnologic  Bacalaureat olimpici 2023 -

Subiectele la Limba română pentru Bacalaureat olimpici 2023, sesiunea specială, profil uman

Subiect limba română profil uman Bacalaureat olimpici 2023 -

Barem de corectare limba română profil uman  Bacalaureat olimpici 2023 -

Absolvenţii care au obţinut premii la concursurile şi olimpiadele internaţionale îşi pot echivala cu nota 10 probele scrise de la Bacalaureat olimpici 2023, potrivit

Lista olimpiadelor și concursurilor internaționale recunoscute de Ministerul Educației pentru care se poate echivala proba scrisă din cadrul examenului de Bacalaureat 2023-



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.