EVENIMENT

UPDATE Alertă în Capitală! Un bărbat amenință că se ARUNCĂ de pe un pilon al Podului Basarab


UPDATE Alertă în Capitală! Un bărbat amenință că se ARUNCĂ de pe un pilon al Podului Basarab

E.Ş. | 2023-06-08 22:53

Alertă în Capitală! Un bărbat s-a urcat pe unul dintre pilonii Podului Basarab și amenință că se aruncă în gol, de la câteva zeci de metri înălțime. Polițiștii și specialiștii în negociere încearcă să-l convingă să coboare. Circulația mașinilor pe pod este închisă.

UPDATE: Potrivit Antena 3 CNN, bărbatul a fost determinat să coboare. A fost preluat de un echipaj SAS și va fi internat la Spitalul Clinic de Psihiatrie Obregia.

La data 8 iunie 2023, în jurul orei 21.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 3 au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat s-ar fi urcat pe pilonul unui pasaj din Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au luat primele măsuri pentru asigurarea zonei, precum și o echipă de negociatori.

De asemenea, la fața locului se află echipaje din cadrul ISU B-IF.

Bărbatul solicita prezenta televiziunilor și le-a strigat celor de jos că și-ar fi pierdut întreaga familie într-un accident. La fața locului au sosit și negociatori specializați în astfel de situații. Potrivit pompierilor, bărbatul să află la circa 70 de metri înălțime



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.