EVENIMENT

Alertă meteo: Vine gerul în România. Cât de mult vor scădea temperaturile în următoarele zile?


Alertă meteo: Vine gerul în România. Cât de mult vor scădea temperaturile în următoarele zile?

PUTEREA24 | 2021-01-15 14:04

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ger, valabilă până la începutul săptămânii viitoare în întreaga ţară.

Conform prognozei, în intervalul 16 ianuarie, ora 2:00 - 20 ianuarie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de rece, iar pe parcursul nopţilor şi al dimineţilor va fi ger, la început în nord-vest, nord-est şi centru, apoi şi în celelalte regiuni.

Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -10 grade şi se vor încadra, în general, între -18 şi -8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile intra-montane, îndeosebi din estul Transilvaniei, sub -20 de grade.

În acelaşi timp, maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade. Local se va semnala gheţuş.

Prognoză specială pentru București

În intervalul 16 ianuarie, ora 02:00 și 20 ianuarie, ora 10, vremea în București va fi deosebit de rece, geroasă pe parcursul nopților și al dimineților.

Temperaturile minime se vor încadra, în general, între -12 și -8 grade, mai coborâte în zona preorășenească, sub -14 grade.

Maximele diurne vor fi negative pe tot parcursul intervalului și vor fi cuprinse, în general, între -4 și -2 grade. Local se va semnala ghețuș.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.