EVENIMENT

Ce a spus Marcel Ciolacu despre episodul cu banii care i-au ieșit din sacou


Ce a spus Marcel Ciolacu despre episodul cu banii care i-au ieșit din sacou

PUTEREA24 | 2021-03-28 12:21

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a vorbit despre momentul hazliu în care i-au ieşit banii din sacou, în timpul unei conferinţe de presă. El spune că nu era vorba despre o avere, ci despre suma de 500 de lei, bani pe care îi datora asistentei sale care-i cumpărase ceva de pe internet.

”Nu a fost un teanc de bani, au fost 500 de lei şi am şi spus, şefa mea de cabinet mi-a cumpărat pe internet, a făcut o comandă, eu nu eram la sediu şi a plătit cu cardul. Nu aveam altă posibilitate decât pe drum m-am oprit, am scos cei 500 de lei de la bancomat şi i-am dat Iuliei cu mulţumirile de rigoare, după conferinţa de presă”, a declarat Marcel Ciolacu, la Prima TV.

Întrebat dacă se poartă banii cash la PSD, având în vedere că şi fostul premier Mihai Tudose declarase că nu deţine card bancar, Ciolacu a precizat că majoritatea social-democraţilor folosesc totuşi cardul: ”Între timp şi Mihai Tudose are card. Marea majoritate folosim cardul, dar sunt momente când ai si bani cash în buzunar, dar nu sume importante”.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.