EVENIMENT

Cine e principalul SUSPECT în cazul fetiței de 12 ani, ucisă și ascunsă într-o canapea


Cine e principalul SUSPECT în cazul fetiței de 12 ani, ucisă și ascunsă într-o canapea

E.Ş. | 2023-06-06 19:54

Apar noi detalii în cazul care a pus pe jar forțele de ordine în ultimele 24 de ore. Ilie Marcel Şerbuc este cel mai căutat om din România şi principalul suspect în cazul crimei din Sectorul 4 după ce corpul un fete de 12 ani a fost descoperit într-o canapea.

Mama fetiţei al cărui cadavru a fost îndesat într-o canapea va fi audiată în Spania. Simona Monica Iftimovici a fost prinsă azi-noapte de poliţia din regiune chiar la locul de muncă şi arestată. Concubinul său este şi acum căutat în toată Europa.

Amândoi au închiriat apartamentul groazei din sectorul 4 şi în care, într-o canapea, a fost găsit fără suflare trupul unei fetiţe. Ana Maria Constantin era copilul Monicăi, testele ADN confirmând cea mai sumbră bănuială a rudelor.

După ce au fost INML, tatăl fetiţei, unchiul şi bunica au dat declaraţii la Poliţie. Aici au aflat că Ana Maria a murit în chinuri groaznice.

Tatăl, cel care o avea în custodie, nici nu a mai putut să vorbească. Din aprilie nu mai ştia nimic de Ana Maria. Bunica ei a fost cea care a vorbit ultima dată cu mama fetiţei pe 17 aprilie. Ana, mama ei şi iubitul acesteia petrecuseră împreună sărbătorile pascale.

Rudele sunt şocante şi nu înţeleg cine a omorât-o pe Ana Maria, cine i-a învelit trupul într-un sac şi cine l-a pus în canapea. 

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.