EVENIMENT

UPDATE CUTREMUR de 5,2 grade în județul Arad. ISU, în alertă!


UPDATE CUTREMUR de 5,2 grade în județul Arad. ISU, în alertă!

E.Ş. | 2023-06-06 20:47

Un cutremur cu magnitudinea 5,2 s-a produs în această seară în România. Epicentrul seismului a fost în județul Arad.

UPDATE Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad declară că au primit mai multe apeluri de la locuitori de pe străzi din zona centrală şi din zona arhitecturală a oraşului, cum ar fi străzile Mărăşeşti, Episcopiei, Decebal sau Lucian Blaga.

"Avem solicitări pentru degajarea unor elemente de construcţie de pe clădiri, cum ar fi tencuieli sau elemente din componenţa arhitecturală a imobilelor. Nu sunt semnalate alte incidente sau victime. De asemenea, echipaje operative au fost trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaştere în municipiu şi judeţ", a declarat, purtătorul de cuvânt al ISU Arad, Alexandra Klein, conform Agerpres.

Este vorba despre un cutremur se suprafață, produs la adâncimea de 15 kilometri. Potrivit institutului pentru Fizica Pământului, este vorba despre un cutremur „semnificativ”.

Până la acest moment, nu au fost primite apeluri prin intermediul 112 și nici nu au fost semnalate pagube materiale sau victime, a anunțat ISU. Echipaje operative din județele unde seismul a fost resimțit vor fi trimise în teren pentru efectuarea misiunilor de recunoaștere.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.