EVENIMENT

Diana Șoșoacă, invitată la o nouă recepție a ambasadei Rusiei la București


Diana Șoșoacă, invitată la o nouă recepție a ambasadei Rusiei la București

PUTEREA24 | 2023-05-04 18:00

Senatoarea Diana Șoșoacă participă, joi, la o nouă recepție organizată de ambasada Rusiei la București. De adata aceasta este vorba despre aniversarea a 78 de ani de la victoria Aliaților împotriva puterilor Axei în cel de-al Doilea Război Mondial. Fosta senatoare AUR este invitată frecvent de ambasadorul Valery Kuzmin la evenimentele ambasadei ruse.

„În spiritul dialogului și al deschiderii care o caracterizează, doamna senator a decis să dea curs invitației de a participa la acest eveniment emblematic pentru istoria țărilor noastre. Participarea la un astfel de eveniment, deși blamată de susținătorii izolării Rusiei, este un bun prilej de reluare a dialogului pe o serie de teme sensibile rămase nesoluționate și care constituie în continuare sursa neîncrederii dintre poporul român și cel rus”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul Senatului, citat de hotnews.ro.

Recent, în luna februarie, Ambasada Rusiei la București anunța că a găzduit „o recepție cu ocazia Zilei Diplomatului Rus, la care au fost prezenți reprezentanți ai corpului diplomatic, ai Parlamentului României, ai mai multor agenții guvernamentale, medii de afaceri, mass-media, ONG-uri, oameni de știință și de cultură, precum și compatrioți”. Postarea Ambasadei Rusiei în România a venit însoțită cu numeroase fotografii de la eveniment, iar printre invitați poate fi remarcată senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă. Aceasta nu a fost la prima participare la evenimente ținute de Ambasada Rusiei după ce Rusia a declanșat invadat Ucraina.

În noiembrie 2022, Ambasadorul Rusiei la București, Valery Kuzmin, a sărbătorit Ziua Unității Naționale a Rusiei cu numeroase figuri cunoscute din România, precum senatorul Diana Șoșoacă, fostul europarlamentar Adrian Severin și „peste 20 de membri ai corpului diplomatic din statele prietenoase”.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.