EVENIMENT

Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a DEMISIONAT din funcție


Directorul CFR Călători, Ovidiu Vizante, a DEMISIONAT din funcție

E.Ş. | 2021-09-16 22:01

Directorul general al CFR Călători, Ovidiu Vizante, și-a prezentat demisia din funcție în ședința de miercuri a Consiliului de Administrație al companiei. Solicitarea sa a fost acceptată și ar urma să intre în vigoare de la 1 octombrie.

Ovidiu Vizante, care conduce CFR Călători din luna aprilie a acestui an, și-a dat demisia, potrivit unui document obținut de .

Surse din cadrul Ministerului Transporturilor au explicat că demisia va intra în vigoare la data de 1 octombrie, potrivit . Lui Ovidiu Vizante i s-ar fi prelungit mandatul la conducerea companiei la finele lunii august pentru o perioadă de două luni, maximul admis. 

Vizante a provocat un uriaș scandal în între liderii PNL și USR Plus, în luna iulie, când, după ce 30 de copii au stat blocați 8 ore într-un tren, le-a spus reporterilor: „Încercați dumneavoastră să găsiți la ora aceea soluții, transbordare la 12 noaptea la o mie de călători”.

Premierul Florin Cîțu a sugerat, pe Facebook, că ar trebui ca ministrul Transporturlior să-i ceară demisia pentru o asemenea reacție, însă Cătălin Drulă, precum și liderii USR Plus Dan Barna și Dacian Cioloș l-au sfidat și au afirmat că Vizante este un om competent și nu el este de vină pentru situația critică de la CFR Călători.   



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.