EVENIMENT

EXPLOZIE într-un apartament din București. Un bărbat a fost transportat la spital, 30 de locatari au fost evacuați


EXPLOZIE într-un apartament din București. Un bărbat a fost transportat la spital, 30 de locatari au fost evacuați

E.Ş. | 2023-06-05 14:40

ISU Bucureşti Ilfov anunţă luni că a avut loc o explozie, neurmată de incendiu la un apartament din strada Răcari. Un bărbat de 84 de ani a fost scos de sub dărâmături. Acesta prezintă arsuri pe corp, a fost intubat şi transportat la spitalul Bagdasar Arseni.

ISU anunţă că o explozie neurmată de incendiu s-a produs la un apartament, la etajul 2, în strada Răcari. De asemenea, sunt înregistrate pagube şi la etajul 3.

”Din interior a fost scoasă o victimă, prinsă sub o placă de beton. În urma exploziei, numeroase elemente de constructie au fost dislocate, precum usi, ferestre, zidarie. La faţa locului actioneaza 5 autospeciale de de stingere, SMURD, Descarcerare, Detaşamentul Special de Salvatori”, mai arată ISU, citat de . 

ISU anunţă că victima exploziei este transportată la Spital Bagdasar Arseni. Sunt evacuaţi aproximativ 30 de locatari din blocul afectat şi s-a solicitat sprijin de la Inspectoratul de Stat în Constructii pentru a realiza o evaluare a structurii de rezistenţă a clădirii.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.