EVENIMENT

Femeia beată care a ucis două fete cu mașina în Capitală a fost lăsată în libertate


Femeia beată care a ucis două fete cu mașina în Capitală a fost lăsată în libertate

PUTEREA24 | 2021-03-02 14:52

Femeia care a ucis două fete cu mașina în sectorul 2 al Capitalei a fost lăsată în libertate. Ea urmează să fie cercetată sub control judiciar. Fusese reținută luni seară pentru ucidere din culpă și conducere sub influența alcoolului, iar procurorii au propus arestarea preventivă a acesteia. Marți, Judecătoria Sectorului 2 a respins propunerea de arestare și a decis ca femeia să fie plasată sub control judiciar 60 de zile. Decizia instanței nu este definitivă.

Femeia a fost audiată luni după amiază la Brigada Rutieră a Capitalei, în prezența procurorului de caz de la Parchetul Judecătoriei Sectorului 2. Femeia a fost dusă cu mandat la audieri, fiind ridicată de acasă de către polițiști.

Teribilul accident s-a petrecut sâmbătă după-amiază pe strada Mențiunii din Sectorul 2. Femeia de 57 de ani, care consumase alcool, a pierdut controlul volanului și a lovit cu mașina un stâlp din beton care s-a prăbușit. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil, unde le-a accidentat pe cele două fete care se aflau pe trotuar.

Fetița de 6 ani și-a pierdut viața înainte de a ajunge la Spitalul Floreasca, iar fata de 21 de ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, însă nu a mai putut fi salvată, având răni extrem de grave.

Imediat după accident, șoferița a ajuns la spital, după ce a fost agresată de mulțimea strânsă la fața locului, fiind lovită atât ea, cât și soțul său, aflat pe scaunul din dreapta al mașinii.

 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.