EVENIMENT

ULTIMA ORĂ. Femeia care a accidentat mortal două fete cu mașina în Capitală consumase ALCOOL


ULTIMA ORĂ. Femeia care a accidentat mortal două fete cu mașina în Capitală consumase ALCOOL

PUTEREA24 | 2021-03-01 13:32

Femeia care a scăpat mașina de sub control și a spulberat două fete de 6 și 21 de ani aflate pe trotuar, consumase alcool înainte de a se urca la volan, conform rezultatelor analizelor făcute la INML, au declarat pentru HotNews.ro surse judiciare. Femeia, care a refuzat după accident să sufle în alcooltest motivând probleme la plămâni, avea o alcoolemie de 0,67 g/l în sânge, la trei ore de la producerea accidentului. Fetița de 6 ani și-a pierdut viața înainte de a ajunge la Spitalul Floreasca, iar fata de 21 de ani a fost transportată la Spitalul Grigore Alexandrescu, însă din păcate nu a mai putut fi salvată, având răni extrem de grave.

Acum urmează să fie făcut un calcul retroactiv pentru a se stabili ce alcoolemie avea femeia la momentul la care a provocat accidentul. Aceleași surse au spus că rezultatele ar urma să fie gata în câteva zile. Este infracțiune dacă concentrația de alcool în sânge depășește 0,80, însă faptul că băuse alcool, chiar cu o alcoolemie sub acest prag, constituie circumstanță agravantă.

Dosarul de ucidere din culpă deschis pe numele femeii a fost trimis Parchetului luni, de către Brigada Rutieră.  Accidentul s-a petrecut sâmbătă după-amiază pe strada Mențiunii din Sectorul 2, unde femeia de 57 de ani a pierdut controlul volanului și a lovit cu mașina un stâlp care s-a prăbușit. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil, unde le-a accidentat mortal pe cele două fete care se aflau pe trotuar.

Șoferița a ajuns la spital, după ce a fost agresată de mulțimea strânsă la fața locului, fiind lovită atât ea, cât și soțul său, aflat pe scaunul din dreapta al mașinii, care și el consumase alcool.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.