EVENIMENT

Fostul deputat Cristian Rizea a fost REȚINUT în Republica Moldova


Fostul deputat Cristian Rizea a fost REȚINUT în Republica Moldova

E.Ş. | 2020-11-03 17:55

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fost reținut în Republica Moldova. Rizea a fost prins, marți, la Chișinău, potrivit jurnal.md.

„L-au condus la organul de Poliție. Ne aflăm în fața unui abuz în fața lui Igor Dodon. El poate veni în România în noaptea asta sau niciodată”, a declarat avocatul fostului deputat, Alexandru Morărescu, potrivit sursei citate.

Rizea a anunțat marți, la scurt timp după apariția informației privind retragerea cetățeniei moldovenești că avocații săi au au contestat deja acest act.

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon a anunțat că i-a anulat cetățenia fostului deputat PSD, Cristian Rizea, fugit din țară după ce a fost condamnat cu executare pentru acte de corupție.

„S-a discutat foarte mult în presă despre un oarecare Rizea, cetățean al României, care s-a ascuns în Moldova. Vreau să vă spun că la propunerea Comisiei pentru cetățenie, ieri am semnat un decret prin care am anulat cetățenia acestui personaj. Deja organele competente din R.Moldova și România trebuie să facă schimb de informații și să întreprindă acțiuni pentru a-l expulza din țară pe acest criminal, conform justiției din România”, a declarat marți Igor Dodon, potrivit .



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.