EVENIMENT

GRAV accident pe Autostrada A1: o mașină s-a izbit de un autotren


GRAV accident pe Autostrada A1: o mașină s-a izbit de un autotren

E.Ş. | 2022-05-06 23:13

Un accident rutier grav s-a produs, vineri după-amiază, pe Autostrada A1, București – Pitești, la kilometrul 64, pe raza localității Uliești. Trei persoane au fost rănite după impactul dintre un autotren și un autoturism, potrivit realitateadedambovita.net.

În urma coliziunii, trei persoane au fost rănite. Două dintre victime prezintă politraumatisme și una atac de panică. Acestea au fost transportate la spitalul din Găești pentru îngrijiri și investigații medicale. Cea de-a treia victimă a refuzat transportul la spital.

„La locul accidentului au fost găsite trei persoane rănite, neîncarcerate, dintre care două prezintă politraumatisme și una cu atac de panică. Echipajele medicale acordă primul ajutor persoanelor rănite. Dintre cele trei victime, doar două se deplasează la CPU Găești cu echipajul SMURD și echipajul SAJ Dâmbovița. A treia persoană rănită refuză transportul la spital”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Zona accidentului a fost asigurată de pompierii Detașamentului Găești, care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD.

Din cauza coliziunii, în zona accidentului, traficul a fost blocat o perioadă bună de timp, pe sensul de mers către București, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.