EVENIMENT

INCENDIU devastator într-un supermarket din Arad


INCENDIU devastator într-un supermarket din Arad

E.Ş. | 2020-12-08 21:04

Flăcările au curprins marți seara un supermarket din municipiul Arad. Oamenii au filmat incendiul pe care pompierii s-au chinuit să-l stingă câteva zeci de minute, operațiunea fiind îngreunată de lipsa hidranților din zonă. Clienții și angajații s-au autoevacuat, astfel că nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca, a declarat, marţi seară, că aproximativ 40 de pompieri au intervenit şi flăcările au fost limitate înainte să se extindă la case care se află foarte aproape de clădirea magazinului, notează .

"A fost o intervenţie dificilă mai ales pentru că nu existau hidranţi în zonă. Totuşi, s-a reuşit evitarea extinderii la locuinţe, deşi pericolul părea iminent. Nicio persoană nu a fost rănită, toate cele care se aflau în magazin s-au autoevacuat la timp", a spus Pleşca.

El a precizat că interiorul supermarketului a fost distrus de flăcări şi tavanul s-a prăbuşit, cu tot cu mărfurile care erau depozitate în pod.

Cauzele izbucnirii incendiului sunt în cercetare.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.