EVENIMENT

Incendiu puternic în Arad: Aproximativ 7000 de păsări au ars


Incendiu puternic în Arad: Aproximativ 7000 de păsări au ars

PUTEREA24 | 2022-05-06 09:54

Un incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la o casă particulară din localitatea arădeană Frumuşeni, flăcările extinzându-se şi la crescătoria de pui pe care o deţinea proprietarul imobilului.

Potrivit ISU, a ars acoperişul casei, în proporţie de 30%, şi au pierit 6.000 de pui de prepeliţă, 900 pui de găină şi 100 de pui de raţă.

''În această noapte, în jurul orei 03,47, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'Vasile Goldiş' al judeţului Arad a fost alertat, pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, de producerea unui incendiu, izbucnit la o casă particulară din localitatea Frumuşeni. La ora 03,51, am fost informaţi de şeful SVSU din localitate, care se afla la faţa locului, că incendiul se manifesta generalizat şi la hala (crescătoria) de pui pe care o deţinea proprietarul imobilului, cât şi la nivelul acoperişului locuinţei'', informează ISU Arad.

Până la primirea apelului prin 112, SVSU Frumuşeni a acţionat cu 5 voluntari.

De îndată, la locul intervenţiei au fost alocate forţe şi mijloace ale Detaşamentului de Pompieri Arad, care s-au deplasat la faţa locului cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, cu un total de 9 subofiţeri.

''Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că flăcările se manifestau violent, la hala de lângă imobil, cât şi la acoperişul casei. Pentru lichidarea incendiului, dar şi pentru înlăturarea efectelor negative, salvatorii au acţionat aproximativ o ora şi jumătate'', precizează sursa citată.

Conform ISU, suprafaţa totală afectată este de aproximativ 600 metri pătraţi.

Nu au fost înregistrate victime omeneşti.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată ca fiind un scurtcircuit. 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.