EVENIMENT

Intervenție de urgență în Vrancea: Un bărbat a amenințat că se SINUCIDE. Avea o butelie, un topor și un cuțit


Intervenție de urgență în Vrancea: Un bărbat a amenințat că se SINUCIDE. Avea o butelie, un topor și un cuțit

E.Ş. | 2023-05-20 15:06

Intervenție contra timp pentru forțele de ordine din Vrancea, după ce un bărbat s-a încuiat în casă și a amenințat că se va sinucide. În cele din urmă, după insistențele negociatorilor, bărbatul a ieșit din casă și a reușit să fie salvat înainte de se produce o tragedie.

Conform IPJ Vrancea, sămbătă dimineaţă, în jurul orei 05.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat, din comunaŢifeşti, cu privire la faptul că intenţionează să se sinucidă. Operatorii 112 au stat de vorbă cu apelantul până la sosirea echipajelor de intervenţie, potrivit . 

La faţa locului au intervenit imediat poliţişti din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu, Poliţiei Oraşului Panciu, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, un negociator din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vrancea, precum şi jandarmi şi pompieri. Bărbatul s-a închis singur în locuinţă şi avea asupra sa o butelie, un topor şi un cuţit, pe care ameninţa că le va folosi.

În urma discuţiilor purtate de către negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Vrancea cu bărbatul în cauză, s-a reuşit detensionarea situaţiei şi scoaterea din imobil a acestuia.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.