EVENIMENT

MĂRTURIA mamei fetiței găsite moartă în lada canapelei


MĂRTURIA mamei fetiței găsite moartă în lada canapelei

E.Ş. | 2023-06-07 21:05

Prinsă și audiată în Spania, mama fetiței ucise într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei a fost lasată în libertate, deși inițial a fost reținută pentru 24 de ore. Femeia a discutat prin videoconferintă cu polițiștii români.

Simona Iftimovici - mama adolescentei care a fost găsită moartă într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei - a fost reținută pentru 24 de ore în localitatea Lleida din Spania. Ea a fost audiata de anchetatorii români în calitate de martor, după ce ibericii au ridicat-o de la o fermă din Torefannera aflată la aproximativ 30 de km de Barcelona.

Femeia ar fi declarat că nu a fost acasă atunci când ar fi fost omorâtă copila și că atunci când a revenit în apartamentul din cartierul Berceni în care locuia împreună cu iubitul ei, acesta ar fi spus că fata ar fi plecat la tatăl biologic. Câteva zile mai târziu, cei doi au părăsit țara, iar pe 15 aprilie erau deja în Spania.

După audiere, Simona Iftimovici a fost lăsată în libertate, însă le-a spus rudelor că se va întoarce în România pentru audieri suplimentare.

Tatăl biologic a mers miercuri la IML ca să ridice trupul copilei. Fata era în custodia lui. Și el a fost audiat de anchetatori, conform .



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.