EVENIMENT

Nici de data asta n-a fost cu noroc. Ioan Niculae rămâne în spatele gratiilor


Nici de data asta n-a fost cu noroc. Ioan Niculae rămâne în spatele gratiilor

PUTEREA24 | 2022-01-18 13:28

Afaceristul Ioan Niculae rămâne închis la Penitenciarul Poarta Albă după ce Tribunalul Constanţa i-a respins, marţi, o nouă cererea de liberare condiţionată. Decizia este una definitivă. Avocații lui Niculae au mai formulat alte cereri de liberare condiţionată care i-au fost respinse de instanţă. În luna noiembrie a anului trecut, Judecătoria Medgidia a admis cererea sa de liberare condiţionată, dar decizia a fost atacată la Tribunalul Constanţa.

"Admite contestaţia declarată de către D.N.A. – Serviciul Teritorial Constanţa împotriva sentinţei penale nr.2420/10.11.2021, pronunţata in dosarul nr.7971/256/2021 al Judecătoriei Medgidia. Desfiinţează sentinţa penală contestată şi, soluţionând cauza, respinge, ca neîntemeiată, propunerea de liberare condiţionată a condamnatului Niculae Ioan. Stabileşte termen de 3 luni, la expirarea căruia propunerea de liberare condiţionată va putea fi reînnoită. Înlătură din sentinţa penala contestată dispoziţiile de admitere a propunerii de liberare condiţionata şi de punere în libertate a condamnatului”, se arată în minuta instanţei. 

Ioan Niculae, administrator al InterAgro, a fost condamnat în luna februarie 2021 la cinci ani de închisoare în dosarul în care este acuzat că "a corupt" oameni de afaceri, funcţionari publici şi înalţi demnitari să promoveze o Hotărâre de Guvern prin care să fie acordate facilităţi fiscale privind subvenţionarea achiziţiei de îngrăşăminte chimice, acest lucru aducând InterAgro un beneficiu de 600 de milioane de euro.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.