EVENIMENT

Noi detalii despre VIZITA Regelui Charles al III-lea în România


Noi detalii despre VIZITA Regelui Charles al III-lea în România

E.Ş. | 2023-05-23 22:37

Vizita Regelui Charles al III-lea în România a fost planificată în mare secret, cu câteva luni înainte de încoronarea care a avut loc pe 6 mai la Londra.

Este pentru prima oară când Regele Charles al III-lea vine în ţara noastră şi nu se întâlneşte cu Familia Regală a României, cu care se înrudeşte, pentru că Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu vor fi în Iordania, la nunta anului, cea dintre Principele Moştenitor al Regelui Abdullah cu prinţesa Arabiei Saudite.

Președintele Klaus Iohannis îl va primi oficial pe Regele Charles la Palatul Cotroceni, apoi monarhul britanic va petrece o scurtă vacanță în Transilvania, unde se poate plimba pe dealurile împădurite din Valea Zălanului și poate picta lângă casa din Viscri.

Monarhul britanic va călători în România fără Regina Camilla. Din 1998, Regele Charles a venit singur în România aproape an de an, în lunile mai-iunie.

După România, în vara aceasta, Charles va merge într-o vizită amânată în Franța şi, împreună cu Regina Camilla, va merge în Kenya.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.