EVENIMENT

PEDEAPSĂ drastică pentru un bărbat care a omorât câinele vecinului: Un an de închisoare cu executare


PEDEAPSĂ drastică pentru un bărbat care a omorât câinele vecinului: Un an de închisoare cu executare

E.Ş. | 2022-01-18 14:34

Un bărbat din Galaţi a fost condamnat la închisoare cu executare, după ce a omorât câinele vecinului său, care sărise să îşi apere stăpânul.

Judecătorii au decis ca bărbatul să fie condamnat la un an de închisoare cu executare, după ce a înjunghiat mortal un câine din rasa Amstaff în timpul unui conflict cu un vecin.

Totul s-a întâmplat în ianuarie 2019, iar conflictul a pornit de la câţiva ţurţuri de gheaţă. Soţia proprietarului câinelui a curăţat, la acea vreme, ţurţurii de gheaţă de pe balcon, iar câţiva au căzut în balconul vecinului care locuia un etaj mai jos.

La un moment dat, în timp ce bărbatul se întorcea acasă, împreună cu câinele, a fost atacat de vecinul supărat că i-au căzut ţurţurii în balcon. Rita, un câine din rasa Amstaff, a sărit să îşi apere stăpânul, însă vecinul, înarmat cu un cuţit de bucătărie, a rănit-o grav.

Stăpânul a dus câinele la veterinar, însă a fost prea târziu. Ulterior, bărbatul a depus o plângere la Poliţie împotriva vecinului, iar acesta a fost cercetat şi ulterior judecat pentru cruzime faţă de animale.

Acum, judecătorii au decis să îl condamne la un an de închisoare cu executare, iar decizia instanţei este definitivă.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.