EVENIMENT

UPDATE. Percheziții acasă la Dan Diaconescu. Patronul OTV ar fi acuzat de relații sexuale cu minori și prostituție infantilă


UPDATE. Percheziții acasă la Dan Diaconescu. Patronul OTV ar fi acuzat de relații sexuale cu minori și prostituție infantilă

PUTEREA24 | 2023-04-06 12:17

Poliţiştii fac joi percheziţii la locuinţa din Bucureşti a lui Dan Diaconescu, acesta urmând să fie dus la Constanţa pentru audieri.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au făcut o percheziţie domiciliară, joi, la locuinţa unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, ”într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârşit”.

UPDATE. Potrivit unor surse citate de Antena 3, Dan Diaconescu este acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată, şi folosire a prostituției infantile în formă continuată, respectiv ambele fiind în mai multe acte materiale. În fapt, în anii 2020 și 2021, acesta a întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) - în București și în Constanța. Ulterior, a făcut același lucru, cu sora geamăna a minorei în București şi Constanța. Tot în acea perioadă, a încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea. A fost păcalit de una dintre minore că a găsit o prietena virgină. A fost filmat și ulterior șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate.

Avocatul acestuia a spus că a vorbit foarte pe scurt cu el, că exista acel mandat de percheziție emis de către judecătoria Constanța în urmă cu câteva zile. Acesta a spus că fostul prezentator TV a susținut că este nevinovat şi că nu a avut nici un fel de legătură cu un minor.

Fostul om de televiziune a fost adus la Constanţa pentru audieri, scrie News.ro.

Diaconescu a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2017, el fiind închis în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.