EVENIMENT

Prima Doamnă a Americii a sosit în România. Ce program va avea împreună cu Carmen Iohannis


Prima Doamnă a Americii a sosit în România. Ce program va avea împreună cu Carmen Iohannis

E.Ş. | 2022-05-06 18:45

Jill Biden a ajuns în România. Ea va vizita, vineri, Baza Aeriană Mihail Kogălniceanu, acolo unde se va întâlni cu cei din conducerea militară a SUA și a NATO. De asemenea, se va întâlni cu o parte din trupele americane din bază, înainte de a pleca spre București.

Sâmbătă, 7 mai, va primi o informare privind eforturile umanitare ale agențiilor ONU, ONG-urilor și guvernului român la Ambasada SUA din București, iar apoi se va întâlni cu personalul ambasadei.

Ulterior, ea se va întâlni cu soția președintelui Iohannis, Carmen Iohannis, pentru a-și exprima recunoștința pentru generozitatea și sprijinul României pentru refugiații ucraineni.

„Referitor la vizita Primei Doamne Jill Biden si a doamnei Carmen Iohannis la evenimentul educational care va avea loc sambata, 7 mai, în Bucuresti, va oferim urmatoarele detalii privind reperele orare pentru transmisia live asigurata de TVR (official broadcaster al evenimentului): 

1. Aproximativ ora 13:45 – Sosirea celor doua Doamne la evenimentul educational; 

2. Aproximativ intre orele 14:35 si 15:10 – Discutie a celor doua Doamne cu corpul profesoral, mame ucrainene si reprezentanti ai autoritatilor romane din domeniul educatiei (discutia se va desfasura in limba engleza, fara traducere disponibila);

3. Aproximativ ora 15:10 – Finalul vizitei, copiii romani si ucraineni vor avea ocazia sa-si ia la revedere de la cele doua Doamne”, au transmis autoritățile.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.