EVENIMENT

Reacția lui Dan TUDORACHE, la acuzațiile DNA: „Nu am nimic de ascuns! Am încredere în Justiție și voi contribui activ la aflarea adevărului...”


Reacția lui Dan TUDORACHE, la acuzațiile DNA: „Nu am nimic de ascuns! Am încredere în Justiție și voi contribui activ la aflarea adevărului...”

P24 | 2020-11-21 11:10

Fostul primar PSD al Sectorului 1 Daniel Tudorache, audiat toată noaptea și inculpat de DNA pentru trafic de influență și spălare a banilor, a reacționat pe Facebook susținând că are încredere în justiție, dar nu poate să nu se întrebe „ce reclamă atâta urgență, în cazul unor presupuse fapte din 2008”, informează Hotnews.ro

Mesajul postat pe Facebook de Tudorache, după ce a ieșit de la audierile la DNA:

„Indiferent cât de neplăcut este acest subiect, am promis că vă voi ține la curent cu mersul anchetei.

Aseară am fost convocat la DNA, unde am zăbovit mai mult de 12 ore, cerându-mi-se explicații pentru presupuse fapte din urmă cu mai mult de 12 ani.

Nu m-am prevalat de dreptul la tăcere, pentru că, așa cum am spus, nu am nimic de ascuns. Am încredere în Justiție și voi contribui activ la aflarea adevărului.

Totuși, nu pot să nu mă întreb: oare ce reclamă atâta urgență, în cazul unor presupuse fapte din 2008??? Acum, cu 2 săptămâni înainte de alegerile parlamentare!

Cu toate acestea, refuz să intru pe tărâmul speculațiilor, deși tentația este foarte mare...".

Daniel Tudorache se află pe poziția a doua, după medicul Alexandru Rafila, pe lista PSD București la Camera Deputaţilor, la alegerile din 6 decembrie.

DNA a anunțat sâmbătă că procurorii au dispus începerea urmăririi penale în cazul lui Daniel Tudorache, la data faptelor primar, anterior deputat, viceprimar al Primăriei Sectorului 1 București, pentru infracțiunile de complicitate la trafic de influență și spălare a banilor.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.