EVENIMENT

Șapte români, arestați după ce au furat din Germania injectoare auto în valoare de 3,3 milioane de euro


Șapte români, arestați după ce au furat din Germania injectoare auto în valoare de 3,3 milioane de euro

PUTEREA24 | 2022-07-19 16:22

Șapte români au fost arestați într-un dosar privind furtul dintr-un depozit din Germania a 40 de europaleţi încărcaţi cu injectoare auto. Prejudiciul este estimat la aproximativ 3,3 milioane de euro.

Nouă barbați, 7 români şi 2 italieni, sunt suspectați de furturi din Germania în perioada martie 2021 - aprilie 2022. În urma perchezițiilor au fost indisponibilizate o autoutilitară cu care ar fi fost transportaţi europaleţii, un autoturism şi 76.000 de euro. În acelaşi caz, în baza schimbului de informaţii dintre autorităţile române şi cele germane, în 3 mai, poliţiştii din Prahova au identificat, în curtea unui imobil din Buşteni, 4 europaleţi încărcaţi cu injectoare. Tot în baza schimbului de informaţii, pe teritoriul Germaniei au fost prinşi în flagrant delict 6 cetăţeni români, în timp ce ar fi furat 4 europaleţi încărcaţi cu injectoare, precizează Poliția Prahova.

Toate cele nouă persoane au fost reţinute, iar, ulterior pentru 8 dintre ei au fost emise mandate de arestare preventive, în timp ce unul a fost pus sub control judiciar.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.