EVENIMENT

Secretar de stat din Ministerul Educației: ”O parte din profesori vor RENUNȚA la grevă”


Secretar de stat din Ministerul Educației: ”O parte din profesori vor RENUNȚA la grevă”

E.Ş. | 2023-06-05 18:59

Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerului Educației susține că o parte din profesori vor renunța la grevă și vor reveni la catedră în cea de-a treia săptămână de la declanșarea protestelor.

”Profesorii care nu au fost în grevă sigur vor reveni la catedră, iar din informațiile pe care le avem, o parte din profesori vor renunța la acest demers. Chiar dacă a fost mini-vacanță, noi la nivelul Ministerului Educației am ținut legătura cu colegii noștri din teritoriu, cu inspectorii școlari generali, iar astăzi am avut o conferință cu dumnealor, iar din informațiile primite până în acest moment, o parte dintre colegi ar renunța la grevă, dar acest lucru nu-l putem afirma cert pentru că astăzi fiind o zi liberă, revenirea la cursuri presupune o informare din partea salariatului către angajat, fiind o zi liberă nu s-au putut înregistra astfel de precizări. Dar mâine vom avea o situație certă cu privire la gradul de participare la această grevă.” a declarat Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerului Educației pentru .

Mâine la ora 10:00 Ministerul Educației va realiza o evaluare clară a numărului de profesori care vor renunța la grevă și se vor reîntoarce în clase, urmând ca numărul exact să fie comunicat de reprezentanții ministerului în jurul orei 12:00, a menționat Florin Lixandru, secretar de stat în Ministerului Educației.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.