EVENIMENT

Sute de oameni PROTESTEAZĂ în Bolintin Vale după ce un șofer de microbuz a fost ucis


Sute de oameni PROTESTEAZĂ în Bolintin Vale după ce un șofer de microbuz a fost ucis

E.Ş. | 2022-01-12 21:19

Forțe din Poliție și Jandarmerie asigură siguranța în Bolintin Vale, județul Giurgiu, miercuri seara, după ce un șofer de microbuz a fost lovit cu piatra în cap și a murit, duminică la spital, în urma unui scandal izbucnit pe stradă. Agresorul a fost arestat preventiv.

Poliția Giurgiu a anunțat, miercuri seara, că în Bolintin Vale s-au strâns mai multe persoane, pentru a protesta, în urma crimei comise duminică.

Astfel, în localitate a fost constituită zonă specială de siguranță publică, pentru ca evenimentele să nu escaladeze și să fie asigurat climatul de ordine si siguranță publică.

La fața locului s-au deplasat prefectul Aneta Matei și subprefectul Mirel-Dragoș Brăgaru pentru a discuta cu oamenii nemulțumiți.

„Pe raza orașului Bolintin Vale sunt prezente forțe din cadrul structurilor Poliției Române și Jandarmeriei Române, pentru apărarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale persoanei, a proprietăţii private şi publice, prevenirea şi descoperirea infracţiunilor, respectarea ordinii şi liniştii publice, în condiţiile legii”, transmite Poliția Giurgiu.

Duminică seara, un tânăr a avut un conflict cu un șofer de microbuz în Bolintin Vale și l-a lovit pe acesta cu o piatră în cap. Victima a fost dusă la spital, unde a decedat, informează Mediafax.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar marți a fost arestat preventiv. Cercetările sunt continuate de polițiști sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.