EVENIMENT

Tragedie în Tulcea: Doi adolescenți au murit într-un ACCIDENT rutier pe E87


Tragedie în Tulcea: Doi adolescenți au murit într-un ACCIDENT rutier pe E87

E.Ş. | 2023-01-26 18:48

O fată de 17 ani şi un băiat de 15 ani au murit, joi după-amiază, într-un accident rutier, în judeţul Tulcea, iar conducătorul auto, în vârstă de 21 ani a ajuns în comă la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi după- amiază, la un accident rutier produs pe drumul european E87, între localităţile Două Cantoane şi Babadag, în care a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane.

Pentru salvarea victimelor, la faţa locului a fost direcţionat de urgenţă un echipaj de salvatori din cadrul Staţiei de Pompieri Babadag cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi patru echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

“Din păcate, la sosirea echipajelor operative, două dintre victime (o persoană de sex masculin şi o persoană de sex feminin) prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. A treia victimă (sex masculin), a fost preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean care i-a acordat primele îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa”, a precizat ISU Tulcea. 

Maşina în care se aflau cei trei a fost găsită pe câmp.

Poliţiştii tulceni fac cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. 

Victimele aveau 17 ani, fata decedată, 15 ani - băiatul, iar conducătorul auto este în vârstă de 21 de ani.

Sursa:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.