EVENIMENT

VIDEO Marcel Ciolacu, desemnat premier de președintele Iohannis chiar de ziua lui


VIDEO Marcel Ciolacu, desemnat premier de președintele Iohannis chiar de ziua lui

E.Ş. | 2023-06-13 14:09

Președintele PSD, Marcel Ciolacu a fost desemnat premier de Klaus Iohannis după consultările cu partidele politicele parlamentare. Desemnarea vine chiar de ziua președintelui Iohannis, cel care a criticat atât de mult timp și atât de dur PSD.

”S-au terminat consultările și voi anunța decizia mea. Coaliția de guvernare a decis, acum un an și jumătate să funcționeze pe un model nou pentru România, cu o schimbare a premierilor. Acest model a funcționat foarte bine și sunt încredințat că va funcționa foarte bine.

Am avut premierul Nicolae Ciucă, care a condus un Guvern compus din miniștirii desemnați de partidele din coaliție. România a trecut prin mai multe crize și datorită modului în care coaliția a lucrat am reușit să depășim aceste crize. Nimic din aceste rezultate nu a venit de la sine.

Faptul că azi ne găsim aici să finalizăm rotația premierilor arată un nou nivel de implicare politică. Românilor li s-a promis stabilitate și au stabilitate. Românilor li s-a promis depășirea marilor crize.

În aceste condiții, după consultările pe care le-am avut astăzi, cred că nu este nicio surpriză, acum îl desemnez pe domnul Marcel Ciolacu pentru poziția de prim ministru pe care îl invit să continue munca eficace și eficientă.”, a spus Klaus Iohannis.


Galerie media:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.