EXTERNE

Nouă elevi și un paznic au fost uciși după un ATAC ARMAT la o școală din Belgrad. Atacatorul este un băiat de clasa a șaptea


Nouă elevi și un paznic au fost uciși după un ATAC ARMAT la o școală din Belgrad. Atacatorul este un băiat de clasa a șaptea

PUTEREA24 | 2023-05-03 13:18

Un băiat de 14 ani a fost arestat miercuri după ce a deschis focul într-o şcoală elementară la Belgrad. Cel puțin nouă elevi și un paznic au fost răniţi în acest incident armat, înainte ca atacatorul, care este în clasa a şaptea, să fie reținut.

Ministerul sârb de Interne anunţă a fost informat că miercuri, la ora locală 8.40 (şi ora României), a avut loc un atac armat la Şcoala Elementară Vladislav Ribnikar, în Vračar, un cartier de lux în capitala sârbă. ”Toate patrulele disponibile de poliţie au fost trimise la faţa locului, unde au intrat imediat în şcoală şi l-au reţinut pe minor, un elev din clasa a şaptea, suspectat de faptul că a tras mai multe focuri cu arma tatălui său în elevi şi în pazniocul şcolii”, anunţă ministerul.

Alți șase elevi și un profesor au fost răniți grav și duși la spital, a anunțat Ministerul de Interne, potrivit televiziunii RTS.

Elevul care a deschis focul era o persoană tăcută și retrasă, susțin colegii băiatului. Acesta a luat arma tatălui lui și a început să tragă asupra colegilor, profesorului de istorie și a paznicului.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.