EXTERNE

Avertisment OMS. În mai multe oraşe gazdă la EURO 2020 a crescut numărul cazuri de COVID


Avertisment OMS. În mai multe oraşe gazdă la EURO 2020 a crescut numărul cazuri de COVID

PUTEREA24 | 2021-06-22 20:03

Organizaţia Mondială a Sănătăţii avertizează cu privire la relaxarea aproape totală a restricţiilor legate de Covid-19 cu ocazia meciurilor de la EURO 2020. OMS susține, fără a da nume, că în mai multe oraşe gazdă ale acestei competiții numprul de infectări a crescut.

Avertismentul OMS vine la scurt timp după ce guvernul britanic tocmai a anunţat creşterea numărului de suporteri pe Stadionul Wembley pentru semifinale şi finala de la EURO.

"În unele dintre oraşele gazdă, cazurile de Covid-19 sunt deja în creştere în zonele în care se joacă meciuri", a declarat Robb Butler, directorul executiv al OMS Europa, într-un comunicat. OMS este deosebit de îngrijorată de reevaluarea ascendentă a anumitor cote de ocupare a stadioanele de la turneul final.

Guvernul britanic a ridicat de la 50 la sută la 75 la sută gradul de ocupare a Stadionului Wembley la semifinalele şi finalele competiției, scrie News.ro.  Asta înseamnă că peste 60.000 de spectatori vor putea asista din tribune la fazele finale al turneului.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.