EXTERNE

BREAKING. RUSIA închide granițele pentru BĂRBAȚII cu vârste de MOBILIZARE!


BREAKING. RUSIA închide granițele pentru BĂRBAȚII cu vârste de MOBILIZARE!

PUTEREA24 | 2022-09-25 16:11

Autoritățile ruse urmează să închidă granițele pentru bărbații cu vârste de mobilizare, a declarat o sursă apropiată Administrației Prezidențiale din Federația Rusă pentru publicația independentă Meduza. Cel mai probabil, această decizie va intra în vigoare pe 28 septembrie.

A doua sursă, de asemenea apropiată Kremlinului, spune că acest lucru se va întâmpla „după referendumurile" care au loc în autoproclamatele republici Donețk și Lugansk și în teritoriile ocupate din regiunile ucrainene Herson și Zaporojie. Acestea se vor încheia în seara zilei de 27 septembrie.

A doua sursă a adăugat că vor exista un fel de „vize de ieșire": pentru a părăsi Rusia, bărbații vor trebui să obțină permisiunea biroului de înregistrare și recrutare militară.

Decizia președintelui Vladimir Putin de a ordona prima mobilizare militară a Rusiei de la cel de-al Doilea Război Mondial a dus la fuga din țară a numeroși bărbați de vârstă militară, provocând cozi la frontiere și epuizarea biletelor de avion către străinătate. Unii au recurs la metode inedite, trecând granița cu Georgia pe trotinete, pentru a nu sta la enormele cozi de mașini.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.