EXTERNE

Cel puțin 16 morți într-un ACCIDENT dintre un microbuz și un autobuz în EGIPT


Cel puțin 16 morți într-un ACCIDENT dintre un microbuz și un autobuz în EGIPT

PUTEREA24 | 2022-01-08 13:11

Un accident de circulație, sâmbătă, care a implicat un microbuz și un autobuz mai mare a provocat moartea a cel puțin 16 persoane. Alte 18 au fost rănite în Peninsula Sinai din Egipt, au declarat oficialii din domeniul sănătății.

Accidentul a avut loc atunci când un microbuz a intrat în coliziune cu un autobuz de transport public pe un drum din sudul Sinaiului,a anunțat Ministerul Sănătății într-un comunicat.

Ciocnirea a avut loc la 10 kilometri de Tor, a declarat poliția.

Ministerul Sănătății a declarat că a trimis cel puțin 13 ambulanțe la fața locului și că răniții au fost transportați la spitale din sudul Sinaiului, potrivit .

Accidentele de circulație provoacă pierderi a mii de vieți în fiecare an în Egipt, care are un istoric slab în materie de siguranță a transportului. Accidentele și coliziunile sunt cauzate în cea mai mare parte de viteză, drumuri proaste sau aplicarea necorespunzătoare a regulilor de circulație.

În octombrie, o coliziune frontală cu un vehicul a ucis cel puțin 19 persoane chiar lângă Cairo. Alte 12 persoane au murit și alte 30 au fost rănite în septembrie, când un autobuz s-a răsturnat pe o autostradă care leagă Cairo de orașul Suez.

Agenția oficială de statistică din Egipt spune că au avut loc aproximativ 10.000 de accidente rutiere în 2019, cel mai recent an pentru care sunt disponibile statistici, lăsând peste 3.480 de morți. În 2018, au fost 8.480 de accidente de mașină, provocând peste 3.080 de decese.

Sursa foto: Twitter/akhbaralyawm



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.