EXTERNE

Concediată după semifinala Anglia-Danemarca. Pățania unei femei din Marea Britanie


Concediată după semifinala Anglia-Danemarca. Pățania unei femei din Marea Britanie

E.Ş. | 2021-07-09 14:38

O femeie în vârstă de 37 de ani a inventat o scuză pentru a lipsi de la muncă, după ce a primit în ultima clipă un bilet la meciul Angliei de la Euro 2020. Chiar dacă a fost unul dintre 60.000 de fani, camerele TV au surprins-o în timp ce sărbătorea primul gol al Angliei.

O femeie care a spus la serviciu că este bolnavă, pentru a putea merge la meciul Angliei de la Euro 2020, a fost dată afară, relatează . Şeful ei a văzut-o la televizor în timp ce sărbătorea un gol.

Britanica a câştigat în ultima clipă un bilet la semifinala de pe Wembley dintre Anglia şi Danemarca, câştigată de englezi, 2-1, după reprizele de prelungiri.

Ea a presupus că nu va fi lăsată să plece de la muncă, aşa că a sunat şi a spus că este bolnavă, pentru a prinde în timp util trenul din Leeds pentru Londra. Femeia a apărut la televizor în momentul în care sărbătorea primul gol al Angliei alături de o prietenă.

Ea a fost concediată a doua zi, la şase dimineaţa. Şeful ei a sunat-o şi i-a spus să nu se mai întoarcă la muncă.

„Mi-au spus că m-au văzut la meci şi am fost sinceră, însă nu a contat. Este decizia lor şi consecinţa a ceea ce am făcut. Există un pic de regret, nimeni nu vrea să fie concediat, dar aş fi regratat dacă nu m-aş fi dus. Aş face-o din nou”, a declarat femeia.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.