EXTERNE

Donald Trump anunță o mare victorie în statul Nevada! Avocata sa susține că are dovezi care arată că aparatele de vot DOMINION au falsificat voturi


Donald Trump anunță o mare victorie în statul Nevada! Avocata sa susține că are dovezi care arată că aparatele de vot DOMINION au falsificat voturi

Marian Gârleanu  | 2020-11-18 11:14

Donald Trump anunță pe paginile sale de socializare marea sa victorie din statul Nevada. Astfel, el afirmă pe Twitter că „toți electorii locali democrați au căzut în capcană” la votul din 3 noiembrie, tocmai pentru că a fost constatată o discrepanță imensă între voturile exprimate, cele trimise prin poștă și cele ieșite la numărătoare. „Oficialii districtului Clark nu au avut încredere în propria securitate electorală. Un fapt cu un impact major!”, adaugă președintele în funcție Donald Trump.

Donald Trump a postat pe paginile de socializare exemple de persoane decedate - inclusiv campionul mondial la box, Joe Frazier, mort în urmă cu 5 ani - care au „reușit” să voteze în 3 noiembrie 2020. Deși, în opinia sa, mass media nu furnizează informații importante legate de frauda electorală din SUA, Donald Trump anunță ca nu se lasă înfrânt de un sistem corupt.

 

Avocata lui Trump susține că aparatele de vot Dominion au falsificat buletinele de vot

 

Dominion Voting Systems, compania care deține software-ul care controlează aparatele de vot cu același nume, este acuzată că ar fi alocat inexplicabil 6.000 de voturi din Michigan, care îi aparțineau lui Trump, contracandidatului său Joe Biden. O particularitate și o ciudățenie dacă ne gândim că mașinile Dominion au trecut testul de securitate al Comisiei Electorale Federale (FEC). În mod extraordinar, FEC testează sistemele de vot. O eroare de 6.000 de voturi spune că nu a fost testat de ghidurile FCC, sau a fost testat, însă caseta de securitate nu a fost bifată, sau cineva a intrat fizic în sistem și a schimbat voturile. Astfel, acum, atât republicanilor și democraților li se va permite să verifice în mod independent sistemele de numărare a voturilor. Avocata lui Donald Trump, Sidney Powell, spune că a găsit mai multe nereguli în toată țara și crede că vor fi suficiente voturi pentru a răsturna rezultatul alegerilor, iar președintele Donald Trump va fi câștigătorul. De asemenea, Sidney Powell spune că are dovezi și mărturii statistice „uluitoare” pentru a arăta ca mașinile de vot Dominion au fost modificate iar această înșelăciune provine din Venezuela, Cuba și China.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.