EXTERNE

Fosta soție a lui Trump, despre președintele SUA: "Nu-i place să PIARDĂ şi atunci se va BATE!"


Fosta soție a lui Trump, despre președintele SUA: "Nu-i place să PIARDĂ şi atunci se va BATE!"

PUTEREA24 | 2020-11-12 16:49

Ivana Trump, fosta soţie timp de 15 ani a lui Donald Trump, avertizează în revista People, că locatarului Casei Albe nu-i place să piardă, nu este pregătit să ”digere” plecarea sa din Biroul Oval şi merge până la capăt, scrie news.ro.

”Donald a fost mereu un perdant rău”, declară ea în acest interviu acordat revistei.

”Nu-i place să piardă şi atunci se va bate, se va bate şi iar se va bate”, avertizează ea, care îl ştie pe Trump în afaceri, în anii '80.

Donald Trump nu recunoaşte victoria lui Joe Biden în alegerile prezidenţiale de la 3 noiembrie şi a angajat o armată de avocaţi pentru a formula recursuri în mai multe state americane.

Este vorba despre o situaţie confuză, care nu a durat prea mult pentru Ivana, la fel ca pentru mulţi americani, iar ea îşi judecă în prezent aspru fostul soţ.

”Vreau doar ca toate astea să se termine într-un fel sau altul”, declară ea pentru People.

”El trebuie să declare că a pierdut, dar detestă să fie un perdant, puteţi fi siguri de asta. Dar dacă pierde, pierde. Punct”, spune ea.

”Eu nu cred că are cu adevărat de ales”, subliniază ea, apreciind că probabil Trump va ieşi din politică, în pofida lăudăroşeniei sale.

”Cred că se va duce la Palm Beach să joace glof şi trăiască o viaţă normală. Este cea mai bună alegere pe care o poate face (...). Are mulţi bani, locuri în care să trăiască şi să profite de asta”, apreciază ea.

Ivana Trump, în vârstă de 71 de ani, revine, de asemenea, asupra viitorului celor trei copii ai săi cu Donald Trump - Donald Jr., Ivanka şi Eric -, toţi aprigi apătărori ai tatălui lor.

Cei trei copii ai şefului statului american s-au aflat în centrul sistemului Trump în cei patru ani de mandat. Donald Jr. supervizează afacerile în numele tatălui său, iar Ivanka este o consilieră influentă la Casa Albă.

”Vreau ca ei să se poată bucura de o viaţă normală”, afirmă mama lor acum. ”Nu să trăiască viaţa de la Washington cu toate astea, ci la New York, pentru a profita de o viaţă normală”, spune ea, sugerând că au fost afectaţi de aceşti patru ani petrecuţi în malaxorul politic.

”Cred că le-a plăcut să se afle în jurul lui Donald, să conducă alegerile şi să vadă ce avea să se întâmple, însă acum s-a terminat. Doame-ajută!”, spune ea.

Unele publicaţii americane scriu că Donald Trump ar putea să-şi lanseze propria televiziune şi să candideze din nou la preşedinţie în 2024, pentru a-şi spăla ruşinea.

Donald Trump Jr. sau Ivanka ar putea candida la un mandat în Congres, iar ea, preferata preşedintelui şi a mamei sale, ar putea visa la mai mult.

”Cred că ea ar putea să fie într-o bună zi prima preşedintă americană, fără nicio îndoială”, tuna în seprembrie, la o emisiune britanică, Ivana Trump. ”Ea are o inteligenţă infernală, este frumoasă, este la curent, ce să ceri mai mult?”, spunea Ivana despre fiica sa.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.