EXTERNE

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev AMENINȚĂ Republica Moldova: ”Nu vor mai primi energie”


Fostul președinte rus Dmitri Medvedev AMENINȚĂ Republica Moldova: ”Nu vor mai primi energie”

E.Ş. | 2022-06-25 18:04

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate ale Rusiei, a amenințat Republica Moldova că nu va mai primi energie de la țara sa dacă se va alătura sancțiunilor UE împotriva Kremlinului.

Liderul rus Dmitri Medvedev, cunoscut pentru ieșirile extreme, a amenințat Republica Moldova că nu va mai primi energie din Rusia dacă se va alătura sancțiunilor UE îndreptate împotriva Kremlinului, din cauza războiului din Ucraina.

”Acum ei aleargă înaintea locomotivei. Încercând să-și mulțumească noii stăpâni, nefiind în UE, ei sunt gata să se alăture sancțiunilor europene împotriva țării noastre. Bine. Lasă-i să încerce. Atunci ei pot fi 100% siguri că nu vor primi de la noi nu doar energie „scumpă” și alte resurse, ci nimic. Lăsați-i să se bucure de sancțiuni înainte de a intra în UE”, a declarat Medvedev, potrivit .

Dmitri Medvedev, un apropiat al lui Putin, este unul dintre naționaliștii extremiști ai Kremlinului, lansând cu regularitate amenințări halucinante împotriva tuturor celor pe care el îi consideră dușmani ai Rusiei.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.