EXTERNE

Incident de securitate în Munchen. Un român a fost ÎMPUȘCAT de patru ori de polițiști


Incident de securitate în Munchen. Un român a fost ÎMPUȘCAT de patru ori de polițiști

E.Ş. | 2021-07-13 19:08

Un român a fost la un pas de tragedie, luni, după ce a fost împușcat de polițiștii germani de patru ori, într-un parc din München.

Victima, un bărbat în vârstă de 38 de ani, își putea pierde viața deoarece ambulanța a sosit la locul incidentului abia după o jumătate de oră. Periculosul eveniement a avut loc, luni, în parcul Englischen Garten, München din Germania, informeză .

Potrivit primelor informații, bărbatul ar fi scos un obiect artizanal care semăna cu un cuțit, în timp ce era legitimat de către agenții de poliție, deoarece părea suspect. 

Polițiștii i-au cerut românului, în vârstă de 38 de ani, actul de identitate. Acesta s-ar fi aplecat și ar fi îngenuncheat, apoi a scos o armă de plastic ce părea reală.

Bărbatul, împușcat de polițiștii germani de patru ori, a fost doborât de un glonț care l-a lovit în zona pieptului. Până la sosirea ambulanței, agenții de poliție i-au acordat victimei primul ajutor. Românul care i-a atacat pe polițiști a fost transportat la spital și se află în stare stabilă.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.