EXTERNE

#MillionMAGAMarch, marș PRO Trump la Washington. Un milion de oameni sunt în stradă


#MillionMAGAMarch, marș PRO Trump la Washington. Un milion de oameni sunt în stradă

PUTEREA24 | 2020-11-14 22:42

În capitala Statelor Unite ale Americii, Washington D.C., are loc un marș de susținere pentru președintele în exercițiu, Donald Trump. Donald Trump însuși a mers printre susținătorii săi într-o mașină a Secret Service, de unde le-a zâmbit și i-a salutat.

Chiar în aceste momente, în Washington D.C., capitala Statelor Unite ale Americii, are loc un marș de susținere a președintelui în exercițiu Donald Trump. Se estimează că vor sosi aproximativ un milion de oameni, mulți dintre aceștia fiind văzuți în mai multe state cum se îndreptau spre Washington.

Reacția oamenilor vinde după ce, în urma rezultatelor proiectate din Statele Unite, Joe Biden, candidatul Partidului Democrat, a fost proiectat câștigător al alegerilor prezidențiale de peste Ocean.

Susținătorii lui Trump au început marșul începând cu ora locală 17:00 și s-au îndreptat spre zona din estul Casei Albă. Evenimentul a fost denumit „Million MAGA March” (Marșul MAGA de un milion).

Susținătorii lui Trump s-au adunat într-un grup compact, la un moment dat, pentru a cânta imnul național Statelor Unite.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.