EXTERNE

PANICĂ în Italia, după ce 3 cadre medicale și doi profesori AU MURIT după vaccinul AstraZeneca


PANICĂ în Italia, după ce 3 cadre medicale și doi profesori AU MURIT după vaccinul AstraZeneca

PUTEREA24 | 2021-03-11 23:28

Italia a oprit, joi, administrarea dozelor dintr-un lot de vaccinuri anti-COVID-19 produse de AstraZeneca, în urma temerilor privind posibile formări de cheaguri de sânge, după decesul a 3 militari din Sicilia și doi profesori din Napoli, care au fost vaccinaţi recent cu acest ser.

Agenţia italiană pentru medicamente (AIFA) a declarat că oprirea vaccinării cu seruri din acel lot este o măsură de precauţie şi că nu a fost stabilită vreo legătură între vaccin şi eventualele ''efecte adverse serioase''.

Stefano Paternò, un ofiţer al Marinei italiene, în vârstă de 43 de ani, a decedat săptămâna aceasta a doua zi după vaccin, cauza probabilă fiind un atac de cord.

Un bărbat, un poliţist în vârstă de 50 de ani, a decedat la 12 zile după vaccin. Presa locală scrie că acesta din urmă s-ar fi simţit rău în primele 24 de ore după vaccin şi nu şi-a revenit.

Al treilea deces, cel de la Trapani, investighează moartea mareșalului carabinierilor Giuseppe Maniscalco, în vârstă de 54 de ani, mort după un infarct la 48 de ore după administrarea vaccinului, citeaza .

Un alt deces a avut loc la Napoli. Este vorba despre un profesor de 58 de ani, vaccinat cu o doză care nu aparținea lotului blocat.

Totodată, Annamaria Mantile, o profesoară de 62 de ani din Napoli, a murit la trei zile după ce a primit prima doză de vaccin anti-Covid de la Astra Zeneca.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.