EXTERNE

Pedeapsa pentru un medic israelian care a fost filmat SCUIPÂND ICOANE cu IISUS


Pedeapsa pentru un medic israelian care a fost filmat SCUIPÂND ICOANE cu IISUS

PUTEREA24 | 2020-11-16 17:58

Un medic de ambulanță israelian a fost surprins de o cameră de supraveghere scuipând portrete ale lui Iisus dintr-un bloc creștin în care se afla pentru a efectua un test COVID-19.

Medicul a fost filmat îndepărtându-și echipamentul de protecție înainte de a scuipa trei portrete din holul clădirii din Tel Aviv. Când a fost întrebat de ce a comis gestul, medicul a spus că imaginea este o formă de idolatrizare interzisă de Biblia ebraică, potrivit

Serviciul de ambulanță din Israel a transmis că „acțiunea medicului este condamnată cu tărie”, iar serviciul la care era angajat l-a concediat spunând că este „nedemn să reprezinte organizația”.

Incidentul s-a petrecut duminică, când medicul s-a dus pentru un test în blocul locuit doar de creștini, potrivit presei locale.

Imaginile de pe camera de supraveghere arată momentul în care acesta își scoate masca, scuipă de trei ori, după care își pune la loc echipamentul de protecție și urcă în lift.

În timp ce părăsea clădirea, medicul a fost confruntat de un locatar care l-a și filmat cu telefonul mobil. Când acesta l-a întrebat de ce a scuipat portretele, medicul i-a spus că iudaismul interzice aceste reprezentări.

Incidentul a fost raportat la serviciul de ambulanță, iar medicul a fost concediat, potrivit Digi24.ro.

Într-un mesaj postat pe Twitter, serviciul de ambulanță a mai precizat că are angajați de toate religiile și condamnă vehement astfel de gesturi.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.