EXTERNE

Un brazilian și-a ÎNSCENAT propria moarte din curiozitate. Ce voia să afle


Un brazilian și-a ÎNSCENAT propria moarte din curiozitate. Ce voia să afle

E.Ş. | 2023-01-27 20:58

Un bărbat și-a înfuriat prietenii și familia după ce și-a înscenat moartea din pură curiozitate, ca să vadă cine vine la înmormântarea lui.

În vârstă de 60 de ani, Baltazar Lemos organizează diverse evenimente private, inclusiv înmormântări, astfel că nu i-a fost greu să organizeze una și pentru el, notează .

Ținând cont că de-a lungul vieții a văzut înmormântări cu 2 oameni, dar și cu 500, bărbatul din Curitiba susține că gestul său a fost făcut din pură curiozitate pentru a vedea câți cunoscuți i-ar regreta trecerea în neființă.

Ca atare, pe 10 ianuarie, a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram în care anunța că „la începutul acestei după-amiezi triste, Baltazar Lemos ne-a părăsit. Mai multe informații vor fi disponibile în curând”.

Mai mult, cu o zi înainte, postase pe aceeași pagină o fotografie în fața spitalului Albert Einstein din Sao Paulo, care sugerează că a fost internat acolo, așa că toată lumea a presupus că ceva rău se întâmplase cu el.

Familia brazilianului a fost șocată când a văzut anunțul, deoarece nimeni nu știa că ar avea probleme de sănătate. Pe măsură ce apropiații lui Baltazar au început să împrăștie vestea tragică, oamenii au început să-i aducă un ultim omagiu în comentarii și să întrebe care a fost cauza morții.

Cu toate că nimeni nu a oferit nicio explicație, „cineva” a postat la scurt timp data, ora și locul ceremoniei de înmormântare.

Pe 18 ianuarie, prietenii și familia lui Baltazar Lemos s-au adunat într-o capelă mică din orașul natal, Curitiba, pentru ceea ce se așteptau să fie o înmormântare.

La un moment dat, vocea bărbatului a început să se audă dintr-o boxă povestindu-și viața, iar unii dintre cei prezenți au început să plângă, crezând că este o înregistrare, însă după câteva minute ușile altarului s-au deschis, iar el și-a făcut apariția în fața mulțimii.

O parte din cei prezenți au început să plângă, iar alții au rămas pur și simplu uimiți. În momentul în care acesta a explicat că și-a înscenat moartea pentru a vedea cine vine la înmormântare, cei oamenii au început să-l acuze de cruzime.

„Mi-a venit ideea acum cinci luni … Adevărul este că am vrut să știu cine mă va plânge. Nu am spus nimănui ce am de gând să fac, pentru că am vrut ca planul să funcționeze. Nu voiam să rănesc, să jignesc sau să fac vreun rău cuiva. Îmi cer scuze sincer”, a declarat Baltazar Lemos, potrivit .

„Îl cunosc din 2001. Cred că toată povestea este oribilă. Am avut o zi tristă, iar apoi am simțit revoltă. Pentru mine a murit … Toate întâmplarea a fost de prost gust”, a mai spus un colaborator apropiat al brazilianului.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.