EXTERNE

Un indian a făcut 12 doze de vaccin COVID-19 și a fost arestat


Un indian a făcut 12 doze de vaccin COVID-19 și a fost arestat

Marian Gârleanu  | 2022-01-12 09:47

Brahamdev Mandal un indian în vârstă de 84 de ani a folosit de multe ori diferite acte de identitate pentru a se vaccina, înainte de a fi descoperit de poliție. Acest bărbat este poștaș, locuiește în satul Orai, statul Bihar din estul Indiei. El a primit prima doză de vaccin COVID-19 pe 13 februarie 2021.

După aceea, a mers la vaccinări regulate până pe 4 ianuarie 2022, când totul a fost descoperit. La un moment dat i s-au făcut două injecții la mai puțin de jumătate de oră. Chestionat de poliție acesta a spus că a primit în total 12 doze de vaccin COVID-19.

„Centrul Medical Puraini a intentat un proces împotriva domnului Brahmdev Mandal”, a declarat un purtător de cuvânt al secției de poliție Puraini din statul Bihar.

Potrivit actelor de cercetare penală, cetățeanul Mandal a indus în eroare personalul medical furnizând diferite documente de identificare la centrele de vaccinare. „Această acțiune încalcă reglementările privind vaccinarea împotriva COVID-19”, a informat poliția și a spus că dl Mandal se confruntă în prezent cu mai multe acuzații. 

Însă Brahamdev Mandal nu pare să regrete ceea ce a făcut. El spune că a simțit mai puține dureri de spate și nu a răcit de când și-a început „maratonul de vaccinare”.

Indianul Mandal nu este prima persoană care a primit mai multe doze de vaccin împotriva reglementărilor. Un bărbat din Noua Zeelandă a primit 10 doze de vaccin COVID-19, dar spre deosebire de dl Mandal, această persoană „merge la injecții” pentru a primi bani, nu din motive de sănătate.

 



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.