EXTERNE

UPDATE VIDEO Putin, supărat de ziua lui! EXPLOZIE pe podul care leagă Crimeea de Rusia


UPDATE VIDEO Putin, supărat de ziua lui! EXPLOZIE pe podul care leagă Crimeea de Rusia

E.Ş. | 2022-10-08 10:32

O cisternă cu combustibil a luat foc pe podul Kerci din Crimeea sâmbătă dimineaţă, a anunţat agenţia de presă de stat rusă RIA, în timp ce presa ucraineană a raportat o explozie, conform Reuters. Potrivit Kyiv Post, o porţiune a podului s-ar fi prăbuşit.

UPDATE: Un camion cu bombă a provocat incendiul şi prăbuşirea unei secţiuni a podului Kerci, care leagă Rusia de Crimeea, potrivit autorităţilor ruse, relatează The Guardian. Comitetul Naţional Antiterorism a precizat că bomba a incendiat şapte vagoane care transportau combustibil, ducând la ”prăbuşirea parţială a două secţiuni ale podului”. 

Comitetul nu a specificat imediat cine este vinovatul, potrivit The Associated Press.

Traficul a fost suspendat pe podul rutier şi feroviar, deschis în 2018 şi conceput pentru a lega Crimeea de reţeaua de transport a Rusiei.

”O cisternă de combustibil arde pe una dintre secţiunile podului din Crimeea”, a transmis agenţia, citând un oficial regional, dar fără a preciza cauza.

Presa ucraineană a declarat că explozia de pe pod a avut loc în jurul orei 6 a.m. 

Reuters nu a putut verifica din surse independente aceste informaţii.

Inaugurat în mai 2018 de Valdimir Putin, podul, care este atât rutier, cât şi feroviar, are o lungime de 19 kilometri, traversează Strâmtoarea Kerci, între Marea Azov şi Marea Neagră, şi leagă Peninsula Kerci, în Crimeea, de Peninsula Taman, în sudul Rusiei.


Galerie media:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.