EXTERNE

Vietnamul ne indică viitorul în vaccinare: Noul certificat COVID-19 arată că sunt necesare...7 injecții!


Vietnamul ne indică viitorul în vaccinare: Noul certificat COVID-19 arată că sunt necesare...7 injecții!

Marian Gârleanu  | 2022-01-07 12:33

Injecția de bază, injectarea de rapel și injecția suplimentară sunt incluse în certificatul de primire a noului vaccin COVID-19 eliberat la începutul anului 2022 de către Ministerul Sănătății din R.S. Vietnam.

Astfel pe 7 ianuarie, Ministerul Sănătății a emis Hotărârea Nr.43/QD-BYT prin care se îndrumă organizarea unei ședințe de vaccinare COVID-19 și o mostră de certificat de vaccinare împotriva COVID-19 (vezi FOTO atașată).  În consecință, certificatul de vaccinare împotriva COVID-19 va avea 3 secțiuni. Când oamenii se vaccinează, li se va elibera un certificat de vaccinare împotriva COVID-19 cu detalii despre injecții.

Mai precis, doza de bază cu 3 injecții, o doză suplimentară de o injecție și în final o doză de rapel cu alte 3 injecții. În prezent, există o situație în care oamenii au fost vaccinați, dar nu au, sau nu li s-a acordat un certificat de vaccinare împotriva COVID-19.

Conform reglementărilor Ministerului Sănătății, toate persoanele care au fost vaccinate împotriva COVID-19 vor primi un certificat de vaccinare cu informații complete despre momentul injectării, numele celui care a făcut operațiunea, numele vaccinului injectat. „Pe lângă toate acestea se aplică și ștampila de certificare prin implementarea unității de imunizare. Prin urmare, dacă oamenii au finalizat vaccinarea, dar nu li s-a eliberat sau nu li s-a eliberat un certificat, trebuie să contacteze locul unde aceștia au fost vaccinați pentru îndrumare în această problemă”, se mai arată în comunicatul MS din Vietnam.

 


Mai multe imagini:



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.