FOTBAL

Bucurie pentru giuleșteni! Rapid a PROMOVAT matematic în Liga 1


Bucurie pentru giuleșteni! Rapid a PROMOVAT matematic în Liga 1

E.Ş. | 2021-05-17 20:35

Rapid a promovat matematic în Liga 1! Giuleștenii profită de remiza dintre ASU Poli Timișoara și CS Mioveni, scor 2-2.

Rapid nu trebuie să mai aștepte meciul de luni seara, contra lui FC U Craiova 1948. Disputa va fi una doar pentru orgoliu și pentru prima poziție în play-off. Dan Alexa, fost antrenor al giuleștenilor, le-a făcut mai devreme cadou promovarea, scrie .

Cu două meciuri rămase de disputat pentru giuleșteni, Rapid are 49 de puncte și nu mai poate pierde locul secund, diferența față de poziția a treia, ocupată de CS Mioveni, fiind de patru puncte.

Înainte de meciul cu FC U Craiova 1948,  Mihai Iosif, antrenorul giuleștenilor, a vorbit despre promovarea în Liga 1 și despre bucuria pe care o simte.

„E cea mai fericită zi din viața mea! Nici nu pot să vorbesc. Sunt 6 ani de la ultima promovare, am fost acolo, pe stadion, cu Dan Alexa, căruia îi mulțumesc și îl felicit.

Dumnezeu a făcut dreptate!  Mi-a dat șansa să ajung în Liga 1 cu Rapid! Am lacrimi în ochi. Când am văzut rezultatul, mi-am închis telefonul și m-am dus pe câmp! Am vorbit după aceea cu un prieten, timp de 7-8 minute, pentru că nu mai rezistam! Viitorul? Trăim prezentul. Sper ca viitorul să fie luminos.

Le-am zis jucătorilor să joace de plăcere cu Craiova și să arate că sunt mai buni. Pe suporteri îi iubesc!”, a spus Mihai Iosif în emisiunea „Digi Sport Special”.

Revenirea Rapidului în Liga 1 nu poate veni într-un moment mai bun având în vedere că Stadioul Giulești va fi gata chiar în această vară, după cum anunță oficialii guvernamentali.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.