FOTBAL

Edi Iordănescu vrea să-l dea afară pe Adi Mutu de la FCU Craiova!


Edi Iordănescu vrea să-l dea afară pe Adi Mutu de la FCU Craiova!

PUTEREA24 | 2021-09-16 15:26

Antrenorul FCSB, Edward Iordănescu, a declarat că vrea cele trei puncte la meciul cu Univesitatea 1948 Craiova. O eventuală înfrângere a oltenilor ar putea echivala cu demiterea lui Adi Mutu, aflat sub mare presiune după ce nu a obținut decât 8 puncte în opt etape.

"Suntem într-un moment bun după victoria cu Dinamo, dar îmi doresc să cred că am consumat momentele de euforie şi ne-am reconectact pentru ce urmează. Ne aşteaptă un meci greu, cu un adversar cu tradiţie, cu suporteri. Nu avem plan B, vrem cele trei puncte. Adi Mutu este un antrenor foarte preocupat, ştiu ce vorbesc, îi văd un viitor strălucit. Punctele sunt foarte importante. Trebuie să consolidăm ce am făcut bine în meciul cu Dinamo şi să eliminăm greşelile. Trebuie să eliminăm momentele de lipsă de concentrare, vreau concentrare maximă până la ultimul fluier.Nu contează dacă jucăm acasă sau în deplasare, avem nevoie de puncte pentru clasament", a declarat Iordănescu în cadrul unei conferinţe de presă.

E"Budescu nu e la capacitate maximă, e clar, n-ai cum să construieşti în ultimele zile ce s-a pierdut în trei luni, când n-a avut pregătirea specifică. El este fit, a alergat, a avut program, dar e alta să te pregăteşti cu colegii.În jocul ăsta sau jocul următor, se poate să-l avem în lot”, a mai spus Edi Iordănescu,.

Meciul FCU Craiova 1948 - FCSB se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, în etapa a 9-a a Ligii I.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.