FOTBAL

FCSB - Rapid, derby cu final nebun și SANCȚIUNI de la Jandarmerie


FCSB - Rapid, derby cu final nebun și SANCȚIUNI de la Jandarmerie

E.Ş. | 2021-12-15 23:24

FCSB a câștigat cu 3-1 derby-ul cu Rapid din etapa 20 din Liga 1, după un meci absolut incendiar, desfășurat într-o atmosferă splendidă creată de suporterii celor două formații. Nu au lipsit nici materialele pirotehnice aruncat în teren care au atras sancțiuni din partea Jandarmeriei.

Prima ocazie importantă le-a aparținut celor de la FCSB, în minutul 10, atunci când Șut a ajuns la o centrare în careu și a trimis cu capul puțin pe lângă poartă.

Roș-albaștrii au deschis scorul în minutul 14, prin Florin Tănase. Olaru a încercat să înscrie din afara careului, Moldovan a intervenit superb, dar balonul a fost respins la picioarele lui Tănase care a înscris din fața porții, scrie .

Belu-Iordache i-a pasat în careu lui Sefer care a driblat și a expediat primul șut la poartă al giuleștenilor. Andrei Vlad a reținut fără dificultăți. Giuleștenii au mai avut o ocazie importantă în minutul 32, atunci când Marzouk a expediat o centrare perfectă din flancul stâng, Belu Iordache s-a aflat la primire, dar a trimis în plasa laterală.

Câteva minute mai târziu, Stahl a dezmembrat de unul singur defensiva roș-albastră, i-a pasat lui Rareș Ilie care a prelungește pentru Sefer. Acesta a șutat foarte bine, dar Andrei Vlad a avut o intervenție superbă.

Budescu a trimis periculos la poartă din lovitură liberă în minutul 42, dar Moldovan a avut o intervenție foarte bună.

Istvan Kovacs a acordat lovitură de la unsprezece metri celor de la Rapid, după ce Săpunaru a fost faultat în careu de Radunovic. Tot Săpunaru este cel care a transformat penalty-ul.

Pe finalul partidei, roș-albaștrii s-au descătușat. Kovacs a dictat penalty pentru roș-albaștri după un fault comis de Săpunaru asupra lui Ianis Stoica în interiorul careului. Florin Tănase l-a învins pentru a doua oară pe Moldovan.

După doar câteva minute, FCSB a înscris din nou prin Ianis Stoica. Keșeru a expediat un șut superb de la distanță care a lovit bara transversală. Balonul a ajuns la Stoica în fața porții care l-a executat pe Moldovan.

Jandarmeria Capitalei a anunţat că va aplica sancţiuni contravenţionale organizatorului meciului de fotbal dintre FCSB şi FC Rapid Bucureşti şi societăţii de pază contractate de acesta după ce la începutul partidei, care se desfăşoară miercuri seară, suporterii celor două echipe au folosit materiale pirotehnice.

"În legătură cu meciul de fotbal dintre echipele FCSB şi FC Rapid Bucureşti, Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti face următoarele precizări: în partea de început a meciului, suporterii celor două echipe au folosit materiale pirotehnice, afectând debutul partidei pentru câteva minute. Având în vedere aceste aspecte, Jandarmeria Capitalei va aplica sancţiuni contravenţionale organizatorului evenimentului sportiv, societăţii specializate de pază contractate de acesta şi responsabililor pentru dispozitivele de ordine ai aceleiaşi societăţi", a transmis Jandarmeria Capitalei, conform .



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.