FOTBAL

Mirel Rădoi a rămas fără alți doi jucători pentru Olimpiadă!


Mirel Rădoi a rămas fără alți doi jucători pentru Olimpiadă!

PUTEREA24 | 2021-06-30 20:11

Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, modificări în lotul pentru Jocurile Olimpice, după ce două cluburi s-au răzgândit și nu își mai lasă jucătorii la această competiție.

“Deşi iniţial a acceptat ca Denis Ciobotariu să fie prezent la Jocurile Olimpice, clubul CFR Cluj s-a răzgândit, motiv pentru care jucătorul nu s-a mai prezentat la reunire. De asemenea, cu toate că se afla la Bucureşti şi era pregătit să intre în cantonamentul de la Mogoşoaia, George Puşcaş a fost chemat de clubul Reading. Fotbalistul a anunţat staff-ul tehnic de acest lucru şi s-a întors în Anglia.

În aceste condiţii, selecţionerul Mirel Rădoi a decis să apeleze la Andrei Sîntean, fotbalistul care în sezonul trecut a bifat 20 de meciuri pentru Hermannstadt. Acesta se va prezenta în cantonamentul naţionalei olimpice în această seară”, se arată pe site-ul FRF.

Selecţionata olimpică s-a reunit miercuri la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, unde se va pregăti în regim închis până la plecarea în Japonia, porgramată la 15 iulie.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.