HOROSCOP

Ce efecte va avea ECLIPSA de lună asupra zodiilor. Totul se schimbă!


Ce efecte va avea ECLIPSA de lună asupra zodiilor. Totul se schimbă!

E.Ş. | 2021-11-19 23:38

Eclipsa de Lună Plină are loc pe 19 noiembrie 2021 în Taur și se mai numește și Luna Castor. Evenimentul astral anunță revelații majore, sfârșituri, răsturnări ale destinului. Poate fi un moment bun pentru a lăsa Universul să acționeze și să fim deschiși la schimbare, deși poate fi incomod.

Fiecare dintre noi vom simți această eclipsă într-un mod unic, scrie 

Întrucât Taurul este un semn fix, de pământ, această lunație ne ajută să intrăm în contact cu corpurile noastre și să căutăm securitate în dragoste și finanțe. Cu toate acestea, având în vedere că este vorba despre o eclipsă, va trebui să ne pregătim și pentru evenimente neașteptate și schimbări bruște, care ne pot scoate din zona de confort. Este important astfel să găsim modalități de a ne menține în realitate.

Eclipsele aduc schimbări importante și rapide, dar acum ne vom confruna și cu o dramă astrologică. Soarele și Luna sunt blocate într-un aspect tensionat cu Jupiter, ceea ce ar putea amplifica intensitatea emoțională. Jupiter aduce creștere, dar poate duce și la exces, așa că trebuie să avem grijă să nu cădem victima propriilor sentimente. Un al doilea aspect tensionat este între războnicul Marte, Uranus cel haotic și restrictivul Saturn, ceea ce va încinge și mai mult această presiune astrală. 

Iată influența eclipsei de Lună Plină asupra zodiilor:

Berbec

Acum te gândești la bani dar nu vrei să iei decizii pripite sub influența aceastei eclipse tumultoase. Fii atent la schimbări neașteptate ale veniturilor tale dar așteaptă oportunitățile serioase de mărire a salariului. 

Taur

Luna Plină este fericită în zodia ta. Acum te vei simți în mijlocul unei metamorfoze. Înveți lucruri noi despre tine și îți dai seama cum să fii mai autentic în relații și în viață. 

Gemeni

Schimbarea este grea uneori, chiar și pentru un semn mutabil, care se mișcă rapid ca tine! Acestea fiind spuse, acum este un moment bun pentru a te relaxa și a lua o pauză de la responsabilitățile vieții. Lasă-ți munca și obligațiile sociale deoparte și cercetează aspectle spirituale ale acestei eclipse, meditând sau notându-ți trăirile într-un jurnal. 

Rac

Această eclipsă din casa a 11-a se concentrează acum pe prietenii. Mergi ușor când vine vorba de colaborări deoarece pot apărea conflicte. Cu toate acestea, natura ta empatică poate ajuta la reducerea dezacordurilor și la readucerea armoniei în grup.

Leu

Viața ta profesională este acum sub lumina reflectoarelor eclipsei, așa că pregătește-te pentru unele ajustări majore atunci când vine vorba de modul în care te prezinți profesional. Proiectele actuale ar putea ajunge la o concluzie rapidă sau chiar neașteptată care te poate duce pe un drum nou. Ai încredere că Universul te ajută să avansezi în carieră.

Fecioară

Ți-ai dorit să faci ceva dar ai tot amânat? Poate ai vrut să urmezi un curs sau să călătorești? Oricare ar fi, această eclipsă îți cere să-ți urmezi acele aspirații și să spui da aventurii. Nevoia ta de creștere spirituală nu mai poate aștepta.

Balanță

Eclipsele pot fi revelatoare și, cu siguranță, acesta este cazul pentru tine acum. Simți că ai dezvoltat o viziune cu raze X care îți permite să privești deopotrivă sub suprafața relațiilor tale intime, a investițiilor și a tranzacțiilor de afaceri. Indiferent dacă îți place sau nu ceea ce vezi, să știi că nu mai poți să fugi de adevăr. Ignoranța nu înseamnă niciodată fericire.

Scorpion

Această eclipsă îți zguduie relațiile într-un mod serios, așa că pregătește-te să reflectezi asupra comportamentulu tău într-o relație. Sunt probabile schimbări bruște ale inimii, așa că s-ar putea să descoperi că, în sfârșit, poți renunța la unele sentimente de lungă durată sau chiar să dezvolți altele noi, într-un ritm mai rapid decât de obicei.

Săgetător

Dacă ai fost ezitant în responsabilitățile tale zilnice, această eclispă te va ajuta să mergi pe drumul bun, chiar dacă asta înseamnă schimbarea totală a rutinei tale obișnuite. Dezvolți modalități mai eficiente de a te îngriji, de a-ți termina munca și de a-ți gestiona stresul zilnic. Când reușești să te ocupi mai bine de elementele de bază, vei avea mai mult spațiu pentru aventură.

Capricorn

Eclipsele pot fi cu siguranță stresante. Dar, pentru că aceasta are loc în casa a V-a, creativă, te va ajuta să îți faci relații noi iar proiectele tale de suflet vor înflori. Ai încredere că schimbările și greutățile de acum îți fertilizează grădina personală, astfel încât inspirația și romantismul să înceapă să crească.

Vărsător

Acum va fi o călătorie emoțională pentru tine deoarece activează unul dintre cele mai sensibile puncte din astrograma ta. Vei descoperi că ești copleșit de dramele de familie, amintirile dificile sau luptele personale dar este și o șansă de a te elibera. Înfruntându-ți durerea, în loc să fugi de ea, poți începe să mergi înainte.

Pești

Viața ta socială va fi acum sursa a tot felul de revelații și oportunități intrigante, așa că ține-ți urechile deschise. Este posibil să te întâlnești pe neașteptate cu cineva special sau să afli câteva informații care vor schimba jocul și te vor ajuta să vezi următoarele mișcări.



Parerea ta...

Doresc sa comentez



(Vezi versiunea pentru PC a articolului)

Vezi versiunea pentru PC

Puterea24.ro

Cotidian national de dezvaluiri. Singurul ziar aparut in perioada de criza.